EETHUIS SLOTJES

Recentebeoordeling


5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Slotjes. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 23:05 Bestel altijd pasta kip roomsaus. Super lekker
25 mei 2024 om 21:25 Heel snel en vriendelijk bezorgd, heerlijke friet, wij gaan hier zeker vaker bestellen!
25 mei 2024 om 20:31 Gewoon goed en veel!
23 mei 2024 om 22:16 Super lekker eten we bestellen er meer de beste in Oosterhout
21 mei 2024 om 9:02 Super lekker gegeten het was ook een flink portie dus ook waar voor je geld
14 mei 2024 om 20:07 Snel en lekker!
13 mei 2024 om 15:34 Very fast delivery. Delicious pizza.
12 mei 2024 om 20:29 Voor het eerst besteld, friet was heel sompig en niet echt lekker, maar stokbrood hamburger was zeer lekker! Maar wel een zeer vriendelijke bezorger, top!
10 mei 2024 om 19:58 Top
8 mei 2024 om 21:02 Snel, lekker, vers en warm. Top!
7 mei 2024 om 16:48 Eerste keer dat ik hier bestelde. Snel bezorgd en lekker. Vriendelijke bezorger ook. Enige wat ik persoonlijk liever heb is dat ik zelf kan aanvinken welke groenten ik erop wil maar het eten was erg goed hoor.
6 mei 2024 om 9:40 Snel bezorgd, lekker warm en goed eten! En nog een vriendelijke bezorger ook, top!